Blommenhof Hotell

Blommenhof Hotell i Nyköping

Blommenhof Hotell
12345 9 snitt: 3,33 av 5

Loading...

Välj datum

 
Prisjämförelse

 
Best Western Blommenhof hotell ligger lite mer in i skogen men man ser fortfarande hela staden åt ena hållet. Räknar man fågelvägen så är det endast 800 meter mellan hotellet och centralstationen i Nyköping men naturligtvis så blir det ett lite längre avstånd om man ska ta landvägen dit. Hotellet har en perfekt blandning av aktivt stadsliv och vackert harmoniskt natuliv. Åt motsatt håll mot stadens vy så ligger en rik och frodig blandskog med fina promenadstråk. Nyköping har mycket att erbjuda sina besökare. Vill man ha en riktig party helg så finns det många spännande ställen att besöka när dygnets mörka timmar kommer. För den som gillar historia så är ju det här en av Sveriges äldsta städer och har därför en riktigt lång och händelserik historia som man inte lär tröttna på. För den som bara vill koppla av så finns det många vackra byggnader, promenader och vackra vyer att titta på i denna vackra stad precis vid Östersjön.

Hotellet har 56 fina rum med tv, telefon, hårfön, internet som alla är rökfria. Badrummen har antingen dusch eller badkar det beror lite på vilket rum man väljer. Det finns 14 enkelrum, 31 dubbelrum, 1 stor svit, 1 minisvit och 8 stycken 3 bäddsrum så man har det mesta att välja mellan.

Vill man verkligen slappna av i kroppen så ska man ta sig en tur till hotellets sköna relaxavdelning. Varför inte unna sig en riktigt avslappnande massage eller en uppfriskande ansiktsbehandling. Alla människor behöver lite lyx och omhändertagning i sina liv så tveka inte på att unna dig själv det här.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.