Clarion Hotell Kompaniet

Clarion Hotell Kompaniet i Nyköping

Clarion Hotell Kompaniet
12345 11 snitt: 3,91 av 5

Loading...

Välj datum

 
Prisjämförelse

 
Clarion Collection hotell Kompaniet ligger precis vid Nyköpingsån. Hotellet är beläget i en gammal möbelfabrik vilket gör att man faktiskt bor i en del av stadens gamla hantverkshistoria. Det finns även viss kuriosa i byggnaden som är från den tid då det var en fabrik. Till exempel så hänger det tavlor, prover och skisser runt om hotellet på möbler och möbeltyger. Hotellet har dessutom en enastående uteservering där man sitter gott under sommarmånaderna och njuter av det bästa läget i staden. Flygplatsen ligger endast 15 minuter från hotellet om man åker med bil så ska man med flyget går det lika bra att bo här mitt inne i centrum.

För den som vill utforska stadens sevärdheter så hittar man hamnen, Nyköpingshus och Rosvalla Eventcenter inom gångavstånd. Om det är något annat spännande man läst eller hört talas om och inte kan hitta platsen själv så hjälper personalen er att visa vart det ligger.

Den gamla möbelfabriken som hotellet ligger i var i bruk från 1904 och fram till 70 talets mitt. Under denna tid tillverkades faktiskt en del av världens lyxigaste möbler som sedan köptes av den tidens topp kändisar, kungar och kejsare. Det hette då Nordiska Kompaniet och därav namnet hotell Kompaniet.

Det finns en behaglig relaxavdelning med jacuzzi, bastu och en umgängeshörna som får användas fritt av alla gäster. Det står alltid färsk frukt och isvatten som hotellet bjuder på i denna avdelning.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.