Connect hotell

Connect hotell Skavsta i Nyköping

Connect Hotell
12345 3 snitt: 3,00 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

 

Connect hotell Skavsta är beläget mindre än hundra meter från flygplanens terminal. Ett hotell som är väldigt praktiskt att bo på när man är ute och reser. Vill man åka in till centrum i Nyköping så tar inte det mer än 10-15 minuter med bil. Nyköping är en fin gammal stad med spännande historia och historiska byggnader. Inne i centrum finns ett bra utbud vad gäller nöjesliv, restauranger och andra roliga saker man kan tänkas vilja göra när man är ute och reser.

Det finns 145 rum på hotell skavsta i olika klasser beroende på vad man är ute efter. Vill man betala så lite som möjligt och ändå sova bekvämt men enkelt så kan man boka ett quick sleep rum som är för mellan 1-4 personer. Rummen är möblerade med våningssäng, man får bädda själv men lakan ligger vikta på madrassen. Toaletter och dusch finns ute i korridoren.
I standardrummen finns det två 90 sängar, lcd tv, sittplats, badrum, skrivbord och internet.
Familjerummen har 4 sängar, två stycken 90 cm sängar och två stycken 70 cm sängar. Dessa rum har stort badrum, internet finns men det tillkommer en avgift.
Businessrum passar bra för både arbete och lugn och ro. Även i dessa rum finns det två 90 cm sängar, platt-tv, sittplats, internet och ett stort badrum. Det som skiljer dessa rum från de andra är att det också finns en rejäl möblerad balkong och wi-fi ingår i priset.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.