Fyrstjärniga hotell i Nyköping

Hotell Nyköping
Nyköping är en vacker stad i Södermanland. Staden är också en av Sveriges äldsta men tyvärr så finns det inte så mycket av de gamla träbyggnaderna kvar i Nyköping då det flera gånger under århundradena har varit rejäla bränder och branden under 1700 talet tog tyvärr med sig det mesta. Men visst finns några av de gamla husen och kyrkorna kvar i staden. Nyköping har en lång historia som är väldigt spännande. Det är absolut värt att läsa om de historiska platserna, vilka möten och händelser som ägt rum i Nyköpingshus under seklen. Nedan listar vi stadens hotell som är inom den fyrstjärniga kategorin.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum


Best Western Blommenhof Hotel


Prisjämförelse

Fina Blommenhof hotell ligger nära till flygplatsen, shopping och historiska sevärdheter i staden. Som gäst har man fri tillgång till poolen, bastun och relaxavdelningen på hotellet. Vill man inte ta sig runt i staden med bil eller gå överallt så finns det kostnadsfria cyklar att låna. Hotellet är miljövänligt och arbetar ständigt för att få så miljövänliga alternativ som möjligt. Här finns både restaurang och bar med en smakrik meny och generös drinklista.


Scandic Hotel Nyköping City


Prisjämförelse

Scandic hotell City har 98 fina stora och ljusa rum i modern och hemtrevlig inredning. Sängar och möbler är av hög kvalité så man sover gott varje natt. Fönsterna på hotellet är öppningsbara, det finns mörkläggningsgardiner så att rummet blir riktigt mörkt för bästa sömn. Skrivbord, tv, internet, telefon och hårfön finns också på alla rum. En stor och nyttig frukostbuffé ingår i priset. De andra målen under dagen går att äta i hotellets restaurang eller ute på stan.


Clarion Collection Hotel Kompaniet


Prisjämförelse

Detta hotell har 123 rum i olika kategorier och storlekar. Hotellet passar lika bra för den ensamma affärsresenären som för en stor familj. Här finns gym, relaxavdelning, bubbelpool och bastu. Hotellet har också en trevlig bar och är ett miljövänligt hotell. Kommer man med bil så finns det en parkering tillgänglig men det tillkommer då en avgift om man vill använda den. Rummen är nyrenoverade under 2010 och har alla moderniteter.


Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.