Scandic Nyköping City

Hotell Scandic Nyköping City

Hotell Scandic Nyköping
12345 9 snitt: 3,22 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

 

Scandic hotell City i Nyköping ligger centralt och bra vilket innebär att man också bara har 7 kilometer till flygplatsen Stockholm-Skavsta. Hotellets inredning är en kombination av klassisk design och modern design vilket ger hotellet både en spännande och hemtrevlig atmosfär. När man bor på hotell Scandic City så har man nära till den fina hamnen där man kan promenera och njuta av det blå glittrande vattnet och havslukten. För de som gillar att ta sig en runda golf när man är ute och reser så är det bara en halv mil till golfbanan Nyköpings GK. Banan har 18 hål på fina gröna, välskötta marker. Vet man inte så mycket om Nyköping och känner sig lite vilse när man kommer dit så hjälper personalen mer än gärna till att hjälpa er att hitta rätt i staden, rekommendera restauranger och fina utflyktsmål.

Hotellet har en egen fin restaurang som heter Voyage som betyder resa. Köket vill ge alla sina gäster en riktigt välsmakande resa i smaksinnena. Här serveras både klassisk Svensk husmanskost och exotiska rätter. Det finns även lunchbuffé och brunch att ta med vänner, familj eller kollegor på.

Hotellet har en exklusiv whiskybar med ett stort sortiment av skotsk whisky där man kan välja mellan 25 olika sorter allt ifrån mild till kraftigt rökig.

Alla Scandics hotell är barnvänliga och det finns alltid något kul att göra för de små gästerna. Här finns det ett mobilt lekrum. Barnen kan ha filmstund och får en välkomstpresent när de kommer. Det finns alltid papper och kritor att rita med och man kan även läsa eller pyssla.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.