Sunlight hotell

Sunlight hotell i Nyköping

Hotell Sunlight
12345 7 snitt: 4,43 av 5

Loading...
 
Prisjämförelse

 

Hotell Sunlight spa och konferens är Nyköpings största konferens anläggning med hotell och fullutrustat spa. Här finns 154 fina och fräscha rum. Rummen är uppdelade på 97 dubbelrum och 57 enkelrum. Det finns en massa kul som ingår i priset som till exempel fri tillgång till simbassäng och bubbelpooler, gymmet och relaxavdelningen. På morgnarna så serveras en stor och hälsosam frukost till alla gäster. Rummen har även morgonrock och tillhörande tofflor som man får använda under sin vistelse. Under september till maj så ingår även en lite enklare kvällsmåltid i bokningspriset.

Om man vill ha konferens på hotell Sunlight så kostar det cirka 352 kronor per person. Då ingår både för och eftermiddagsfika, lunch, konferensrum och papper och penna. Dessutom så står det både vatten och frukt framdukat i konferensrummet hela tiden. Hotellet har ett brett utbud vad gäller konferens och möteslokaler. Man kan vara allt från 2 till 450 personer så även större företag och grupper är hjärtligt välkomna. I rummen finns internet, blädderblock, whiteboard och projektor.

Man får naturligtvis inte glömma att ta hand om sig själv när man bor på detta hotell med ett stort och fint spa. Här finns massage, ansiktsbehandlingar, kroppsbehandlingar och en affär där man kan köpa spa produkterna som används. Det finns också en härlig relaxhörna där man bara kan sitta och njuta med något uppfriskande att dricka ihop med avkopplande musik i en lugn och harmonisk miljö.

Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.