Trestjärniga hotell i Nyköping

När man besöker Nyköping ska man definitivt besöka stadens gamla kyrkor till exempel All Helgona kyrka som stått i århundraden utan att ta skada från bränder eller annan förstörelse. Nyköpingshus slott är också något för den som är historia intresserad, där har kungar och andra storhetsmän levt genom århundradena och väggarna bär på många hemligheter och historier som är både spännande och intressanta. På denna sida har vi listat Nyköpings trestjärniga hotell.

Eller boka direkt via booking.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum


Hotel Lanterna


Prisjämförelse

När man bor på hotell Lanterna har man bara en gångväg på fem minuter in till city då hotellet ligger nere vid stadens fridfulla hamn. Reser man med flyg så tar det endast tio minuter med bil till flygplatsen så man har nära till både stad och flyg från hotellet. Rummen på hotellet har alla en egen individuell stil och inredning så inget rum är det andra likt förutom att alla är fina, hemtrevliga och bekväma.


Connect Hotel Skavsta


Prisjämförelse

Connect hotell Skavsta ligger mindre än hundra meter från flygplatsterminalen. Hotellet är fint och modernt med trevliga sittytor runt om i hotellet. Här finns rum i flera olika kategorier, bland annat så finns det quick sleep rum som är de billigaste alternativen och då har man också delat badrum. De allra flesta av rummen har platt-tv, fint trägolv, telefon och skrivbord. Frukosten dukas fram redan klockan 04.00 på morgonen så man hinner att få något i magen innan flygresan.


Sunlight Hotel Conference & Spa


Prisjämförelse

Ett riktigt avslappningshotell för hela familjen, arbetsresenären eller en parweekend. Sunlight passar bra för alla. Här finns gym, pool, relax och sköna behandlingar. Hotellet ligger väldigt centralt och bra i en före detta gammal tvålfabrik. Rummen har fina märkessängar så att man ska sova riktigt skönt, ergonomiskt och vakna ordentligt utvilad. Här finns fina konferensrum och en restaurang med en välsmakande meny.


Hotel Forty Towers


Prisjämförelse

600 meter från centralstationen ligger detta trestjärniga hotell som faktiskt erbjuder frukost dygnet runt! Parkering, wifi och kvällsfika är kostnadsfritt för alla hotellets boende gäster. Under varma sommarkvällar kan man njuta av luften från hotellets stora terass. Hotellet har bastu, massagestol och ett trevligt sällskapsrum med sittgrupp, dator och tv. Har man barnen med sig på resan så finns det en liten lekhörna med spel, böcker och lite leksaker.


Hotel Stjärnholmsslott


Prisjämförelse

Stjärnholmsslott är en vit, ståtlig byggnad från 1600 talet som ligger vid Östersjön mellan Nyköping och Oxelösund. Alla rum på detta trevliga hotell är charmiga och inbjudande som passar in i slottets miljö. Här finns både café och restaurang. I restaurangen så serveras frukost, lunch och middag så man behöver inte ta sig in till staden för att äta under dagen om man inte vill. Här finns också grillmöjligheter, bastu och lekrum för barnen.


Hotel Ibis Nyköping

Prisjämförelse

Hotell Ibis ligger cirka 1,5 kilometer utanför Nyköpings centrum så det tar ungefär 10 minuter att gå till stan från hotellet. Hotellet har fri parkering och har öppet dygnets alla 24 timmar. Frukosten serveras fram riktigt tidigt, 04.00, så att gäster som ska till flyget skall hinna med att äta innan de åker iväg. Hotellet har en bar som också är öppet dygnet runt. Bistron på Ibis serverar middag från klockan 18.00 till klockan 22.30.


Wiktoria Hotel


I centrala Nyköping på en av stadens lugna gator där ingen trafik passerar ligger trevliga hotell Wiktoria. Här har man nära till stadens kultur och nöjesliv. Bara några meter bort ligger affärer, restauranger och caféer. Det är inte mer än 50 meter till teaterparken eller Västra Storgatan. Hotellet serverar frukost hela dygnet och i rumspriset ingår även varm choklad, kaffe, te och smörgås på kvällen. Det finns kostnadsfri parkering på hotellets innergård.

knapp


Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.