Tvåstjärniga hotell i Nyköping

Hotell Nyköping
Nyköpingshus var från början en borg som byggdes under medeltiden. Idag är delar av borgen i ruiner. Borgen används idag för utställningar av Sörmlands museum. Ursprungs kastalen byggdes under 1100 talet och sedan har det tillkommit delar under tidens gång. Man tror att Birger Jarl var den som började med själva borgbygget. Sedan gjordes också många ombyggnationer av Gustav Vasa. Borgen byggdes sedan om under 1500 talet men var med i branden 1665 och de delar som förstördes byggdes då inte upp. Däremot så användes en hel del av teglet till Stockholms slott. Vissa delar har sedan rustats upp under 1900 talet. Här finner ni prisvärda tvåstjärniga alternativ i Nyköping.

Eller boka direkt via trivago.com

Jämför priser för 10 bokningsagenter!

price1

Ange datum nedan för er vistelse

Bästa priset laddas nedan för valt datum


Kiladalens Lodge Hotel


Prisjämförelse

Kildalens Lodge hotell ligger på Kildalens golfklubb. Här bor man i ljusa, stora studiolägenheter. Alla lägenheter har kök med all utrustning som behövs under resan så man behöver endast ha med sig maten själv. Det finns trevliga sittgrupper med tv hörna och terass med möbler där man ser ut över den fina golfbanan. Parkeringen på Kildalens Lodge är kostnadsfri. Vill man så kan man grilla under sommarhalvåret. Både centrum och flygplats ligger cirka 15 minuter från hotellet.


Railway Hostel


Prisjämförelse

Detta hostel hotell ligger alldeles vid Nyköpings centralstation. Vill man laga mat eller behöver värma något i micron så finns det ett gemensamt kök som alla gäster har tillgång till. Rummen har en eller flera bäddar men alla har dock delat badrum. På centralstationen finns det ett litet café som serverar kaffe och smörgås som man kan köpa till frukost. Centrum når man på bara några minuter så läget är centralt och bra.


Vill du få exklusiva hotellrabatter?

Det är helt gratis och vi lovar att ni sparar pengar på er bokning!

Vi kommer aldrig att sälja vidare er epost. Din trygghet är prioriterad.